POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI:

 

NAROČILO POROČNIH TISKOVIN

Vaju zanimajo poročna vabila v epruvetki?


Predlagam, da mi pišita in sporočita, da želita prejeti osnovne predloge za poročna vabila v epruvetki. Na teh predlogah se najde veliko idej in navdiha za oblikovanje vajinega vabila.
Že ustvarjene predloge za poročno vabilo v epruvetki spremenim tako, da vama ustrezajo;
možne so spremembe barv, vzorcev, kombiniranja enega vabila z drugim ...
Prilagodim se vajinim željam, brez doplačila.
Oblikujem vama tudi čisto nove predloge, če se med vabili ne najde takšnega, kot sta si zamislila. Sporočita mi tudi, kdaj pričakujeta poročna vabila, da se vsi skupaj orientiramo na željen datum.
Cena vabil v epruvetki = 2,80 €
Razni dodatki so doplačljivi (perlice na mašnici, kartončki za pisanje imen povabljenih...)
Vaju zanimajo klasična poročna vabila?


Oblikujem vama lahko klasična poročna vabila čisto po vajinih željah ali po predlogah, ki jih vidita v spletni galeriji. Pošljita mi vajine želje, zaželjene so tudi fotografije vabil, ki so vama všeč, da spoznam vajin okus in mi je tako lažje pripraviti prve osnutke. Nato počakam na vajino mnenje in nato nadaljujemo z oblikovanjem vabila toliko časa, da bosta z vabilom popolnoma zadovoljna. Pomagam lahko tudi pri sestavi besedila za poročno vabilo in svetujem, v kolikor potrebujeta dodatno mnenje pri odločitvi.
Rok za izdelavo, plačilo in dostava?


Rok za izdelavo poročnih vabil ali ostalih poročnih tiskovin je 10 delovnih dni. Upoštevajta tudi čas, ki je potreben za pripravo vajinega vabila. Priporočam, da me kontaktirajta vsaj 3 - 4 tedne prej, preden bi želela vabila prejeti. * V kolikor vama vabilo oblikujem in se zanj ne odločita je plačilo za oblikovanje 30 €. Plačilo poročnih tiskovin se opravi po potrditvi za izdelavo. Možno je plačilo po predračunu ali po povzetju. Poštnina po predračunu = 3,90 € Poštnina s plačilom po povzetju = 5 €
Lahko prejmeva vabila takoj ali pa manj kot 15 vabil? Je možno samo oblikovanje vabila brez izdelave?


Vabila takoj: v določenem obdobju bom lahko posvetila svoj čas prioritetno vajinim tiskovinam, zato vsekakor vprašajta o možnosti. Ker vama moram posvetiti ves svoj čas in da vse skupaj uredimo kolikor hitro je mogoče, je doplačilo za storitev 20 €. Predviden čas izdelave je 5 delovnih dni. Manj kot 15 vabil je prav tako možno pripraviti, v tem primeru je dodatno doplačilo 30 € za oblikovanje.​ Samo oblikovanje ali tisk na tuje materiale na žalost ni možno.
Lahko naročim vabila za druge priložnosti?


Vabila izdelujem tudi za druge priložnosti; abrahami, krst, rojstni dnevi, obhajilo, birma, poslovni dogodki ... Vesela bom vašega povpraševanja, kontaktirate me lahko na ana@porocnabeleznica.com. :)
Kako poteka naročilo poročnih vabil in ostalih tiskovin?


1.
Ko me kontaktirata vaju najprej vprašam po inspiraciji, oz. da mi pošljeta fotografije vabil, ki so vama všeč. Da spoznam okus in da lahko z oblikovanjem vabila čimprej "zadenem" to, kar si želita. Potrebujem seveda tudi podatke, ki jih vključim na vabilo: imena, datum, kraj, ure, datum do kdaj naj svatje potrdijo udeležbo in vajine kontaktne podatke ...
2.
Dogovarjanje poteka preko e-maila. Vse informacije potrebujem v pisni obliki, da lahko vedno preverim vajine želje. Prav tako prosim, da mi podatke oz. besedilo za vabila in ostale tiskovine posredujeta v računalniškem zapisu. Besedilo mora biti primerno za kopiranje. Tako se lažje izognemo napakam. 3.
Najprej vama pošljem na pogled par osnutkov, ki jih pripravim na podlagi želja. Nato vse skupaj preoblikujemo, do trenutka, ko sta z vabilom zadovoljna. Sledi še izdelava finalnega vzorčka za potrditev. Pošljem vama slikce izdelanega vabila, vzorček lahko pošljem tudi po pošti. Po potrditvi finalnega vzorca gredo vabila v izdelavo. Nikoli pred potrditvijo. Celotno plačilo uredi- mo po tem. Pred pričetkom oblikovanja je potrebno plačilo avansa: 30€. 4.
Po potrditvi za izdelavo vama pošljem podatke, ki jih potrebujem za dostavo in račun, kjer odštejem že plačan avans. Plačilo je možno po predračunu ali po povzetju (kjer je nekoliko višja poštnina). Rok za izdelavo je 10 delovnih dni, razen, če ga navedem drugače. Vedno se potrudim, da so vabila čimprej pri vama.
Cenik poročnih tiskovin


Poročna vabila v epruvetki
Epruvetka + vabilo po predlogi + okrasitev epruvetke = 2,80 €
Epruvetka + vabilo po predlogi + nalepka = 2,40 € Dodatek biserčka = 0,10 € Dodatek kartončka za pisanje imen = 0,20 € Klasična poročna vabila Cena vabila je sestavljena iz komponent: Tisk enostranskega vabila = 1,80 € Tisk obojestranskega vabila = 2,40 € Tisk vabila z dvema kartončkoma = 2,80 € Vabilo z odpiranjem = 3,00 € "PERL ali RELIEF" papir za vabila / kuverta = 0,20 € dodatek Okrasitev = 0,80 € Personalizirana kuverta (enostranski tisk) = 1,00 € Personalizirana kuverta (obojestranski tisk) = 1,20 € Personalizirana kuverta z naslovi = 1,40 € Zlatotisk imen = 1,00 € Zlatotisk cele strani = 1,40 € Doplačila Pošiljanje vzorčka vabila po pošti = 5,00 € Zlatotisk vzorček + popšiljanje po pošti = 7,00 € Prvi dve korekturi in popravljanje malenkosti so vključene v ceno vabila, pri tretji korekturi je doplačilo za oblikovanje = 30 € Vsaka naslednja korektura = 10 € Poročna vabila v epruvetki "naredi sam" Verzija "naredi sam" = 2,30 € Verzija "naredi sam" paket 45 = 96 € Prejmete epruvetke, oblikovano poročno vabilo natisnjeno na paus papir (rahlo prosojen), ovojček za vabilo, oblikovano nalepko, trakce ali ostalo dekoracijo za okrasitev epruvetke in vabila pripravite sami. Naročilo praznih epruvetk Prazna epruvetka z zamaškom (16 x 100 mm) = 0,70 €
(18 x 180 mm) = 0,90 € Na večje količine upoštevam tudi popust: 30-50 epruvetk = 10% 50-80 epruvetk = 20% 80-100 epruvetk = 30% 100 in več epruvetk = 40% Sedežni red Klasične kartice: Navadna kartica (A prepogib) z imenom = 0,45 € Navadna kartica (A prepogib) z imenom in izsekom srčka = 0,50 €

Večje kartice za tablo s sedežnim redom: Velikost po dogovoru - označba mize + imen = 2,10 € Samostoječi kartončki v obliki trikotnika ali črke A: Označba mize + imen = 2,50 € Označba mize = 2,20 € Plakat 50x70 = 20 € ali 70x100 cm = 25 € (potrebno je nameščanje na trdo podlago / steno) Tabla 50x70 = 32 € ali 70x100 cm = 42 € (samostoječa, lahko se nasloni)
Platno 50x70 = 45 € ali 70x100 cm = 59 € (lahko se obesi) Tabla "dobrodošli" 50x70 = 25 € Poročni meniji Kartonček (20,5 cm x 9,5 cm) = 0,80 € (ob količini nad 60 menijev) v primeru dodane okrasitve = 1,20 € Kartonček (20,5 cm x 9,5 cm) = 1,20 € (ob količini nad 15 menijev) v primeru dodane okrasitve = 1,60 € Kartonček (20,5 cm x 9,5 cm) = 1,60 € (ob količini pod 15 menijev) v primeru dodane okrasitve = 2,00 € Samostoječi poročni meni (oblika črke A ali trikotnika) = 2,20 € Samostoječ meni z okrasitvijo (oblika črke A ali trikotnika) = 3,10 € Meni v kompletu s sedežnim redom in okrasitvijo = 1,40 € (nad 60 menijev) Žepek za fotografije Žepek za fotografije (poljubne mere) = 2,00 €
Žepek z okrasitvijo = 2,40 € Nalepke Cena manjše nalepke = 0,30 € Paket 45 nalepk = 11 € Paket 90 nalepk = 20 € Nalepke za vino = 0,45 € Kartončki Mera kartončka: 7 x 1,98 cm Kartonček brez tiska = 0,10 € Kartonček z enostranskim tiskom = 0,15 € Kartonček z enostranskim tiskom + izsek s srčkom = 0,20 € Kartonček z dvostranskim tiskom = 0,20 € Kartonček z dvostranskim tiskom + izsek s srčkom = 0,25 € Večji kartončki - velikost po dogovoru Kartonček z enostranskim tiskom = 0,35 € Kartonček z enostranskim tiskom + izsek s srčkom = 0,40 € Kartonček z dvostranskim tiskom = 0,40 € Kartonček z dvostranskim tiskom + izsek s srčkom = 0,45 € Kartončki s sedežnim redom, mera kartončka: 7 x 1,98 cm Kartonček s sedežnim redom - enostranski tisk = 0,25 € Kartonček s sedežnim redom - enostranski tisk + izsek = 0,30 € Kartonček s sedežnim redom - dvostranski tisk = 0,30 € Kartonček s sedežnim redom - dvostranski tisk + izsek = 0,35 €
Kdaj je pravi čas za naročilo poročnih vabil?


Priporočam vama, da vabila razdelita nekje 3-4 mesece pred poroko, sami izdelavi in dogovarjanju pa namenita vsaj kakšen mesec prej, da pošljeta povpraševanje in se dogovorita za izdelavo. Povprečno traja postopek naročila, izdelave in dostave nekje 14-28 dni. V času povečanega povpraševanja lahko traja cel postopek (dogovarjanje, oblikovanje + izdelava) 4-5 tednov, zato vama priporočamo, da oblikovalca čimprej kontaktirata.
Materiali, ki jih uporabljam


Možni papirji:
• Klasičen 300g MAT papir
• Perl 300g papir
• Naraven (rjav) karton 280g
• Prosojnica 1mm debeline (za transparentna vabila) • Paus papir 92g (rahlo prosojen)
• 160g papir za kuverte Dodatki na vabilu:
• Zlatotisk v zlati ali srebrni barvi • Laserski izrez večjega napisa v bleščičasti, krom foliji (srebrna, zlata, rose-gold, bela ...)
• Okrasitev s pečatom
• Okrasitev s trakcem iz šifona / vrvico

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI:

 

POROČNA BELEŽNICA IN SPLETNI NAKUP

Lahko izdelke vrnem / zamenjam?


Nepoškodovane izdelke lahko vrnete ali zamenjate za nove oz. zahtevate vračilo denarja. Več si preberite v splošnih pogojih trgovine.
Lahko Poročno beležnico pričnem uporabljati kadarkoli?


Poročna beležnica je zasnovana kot planer, ki ga lahko pričnete uporabljati kadarkoli. Koledar si personalizirate po svoje in ni omejen z letnico.
Lahko izbiram dizajn Poročne beležnice?


Na voljo je le en dizajn z naslovnico v "rose gold" napisu in v spiralni vezavi. Format beležnice je 18,5 x 15,5 cm. Platnice ni možno personalizirati.
Želim personalizirati naročen izdelek


Če želite določen izdelek personalizirati predlagam, da nam napišete email sporočilo na ana@porocnabeleznica.com ali pokličete na telefonsko št. 040 842 712 in o tem prehodno povprašate. Veliko izdelkov je možno personalizirati, seveda pa ob tem nastanejo dodatni stroški o katerih vas obvestimo.
Kaj v primeru, če prejmem poškodovan paket?


Zagotavljamo vam dostavo naročila v popolnem stanju. V primeru, da se je oz. so se izdelki ob dostavi poškodovali nas o tem nemudoma obvestite preko email sporočila na ana@porocnabeleznica.com ali na telefonsko št. 040 842 712 in bomo uredili rešitev v najkrajšem možnem času. Predhodno posnemite še fotografije poškodovanega paketa in izdelka za dokazno gradivo.

ana@porocnabeleznica.com

040 842 712 (od 9. - 16. ure)

Studio AVD, Aljaž Verčko s.p., Javornik 65, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenia

© Poročna beležnica