info@porocnabeleznica.com

040 842 712 (od 9. - 16. ure)

Ana Črešnik s.p., Trbonje 3, 2371 Trbonje, Slovenia

© Poročna beležnica

IZDELAVA PERSONALIZIRANEGA KOLEDARJA

Vsako leto pred prazniki je pri Poročni beležnici na voljo izdelava personaliziranega koledarja z vašimi poročnimi ali katerimi drugimi fotografijami. Koledar je lahko v velikosti A4 ali A3 (A4 je velikost navadnega belega papirja za tisk, A3 papir je dvakrat večji). Oddate lahko najmanj 12 oz. 13 in največ 24 fotografij. Če so fotografije ležečega formata, lahko dodamo na stran koledarja le eno fotografijo. Če so pokončnega formata oddajte za ta mesec 2 fotografiji.

Koledar ima 13 strani, zato je potrebnih najmanj 12 oz. 13 fotografij (na naslovnici se lahko ponovi vaša najljubša fotografija).

Navodila za oddajo fotografij:

Izberite fotografije, ki jih želite na koledarju. Če je fotografija ležečega formata, lahko dodamo le eno, če je pokončnega pa dve fotografiji za ta mesec (kot vidno na primeru fotografij zgoraj).  Fotografije je potrebno pred oddajo shraniti v ustrezno poimenovanje! Primer spodaj:

Naslovna fotografija: 0_naslovnica.jpg
Januar: 1_januar.jpg
Februar: 2_februar.jpg

Marec: 3_marec.jpg ...
... December: 12_december.jpg

A4 koledar = 16,90€

A3 koledar = 28,90€

FOTOGRAFIJE NALOŽITE TUKAJ:

Izpolnite spodnji obrazec in preko WeTransfer-ja naložite fotografije za pripravo koledarja. Po oddanem naročilu vam na email pošljemo potrdilo o prejetju naročila + predračun za plačilo, ki ga je potrebno poravnati pred izdelavo.

Izdelamo vam lahko več koledarjev,

še posebej dobra ideja je, če boste z njim presenetili najbližje.

Če boste imeli le teh več, lahko za vsak koledar posebej ustvarite mapice in datoteke poimenujete, kot je na primeru zgoraj (dodajte v zapis datoteke še npr. "koledar1_6junij.jpg"). Datoteke oddajte preko we-transfer na ana@porocnabeleznica.com

 

Za tisk 3 ali več koledarjev prejmete 15% popust!

Oddaj naročilo: