Sporočite lepe novičke s kartico s skritim sporočilom

Lepe novičke prav vsi zares radi delimo. Zadnje čase to počnemo malce bolj premišljeno in kreativno, saj si želimo, da nam ti trenutki res ostanejo v lepem spominu.


Pri nas najdete kartice, ki pod premazom skrivajo čudovite novičke, ali prav posebna vprašanja - za skoraj vse najlepše priložnosti:


Pričakujeta novega družinskega člana?


Sporočita to z našo kartico "pričakujeva".

Kartica s skritim sporočilom pod premazom, ki ga podrgnete skriva napis "Pričakujeva novega družinskega člana!".Se strinjaš, da je to res lušten način, kako sporočiti novičko o veselem pričakovanju?


Poleg teh kartic smo pripravili kartice, kjer se pod premazom skrivajo sporočila za vajine starše:

"Postala bosta babica in dedek."

"Postala boš babica."

"Postal boš dedek."

Na spletni strani jih najdeš s klikom TUKAJ.
Naslednji, ki se naraščaja prav tako močno veselijo so tete in strici ... sporočita jim to na nepozaben način. Na voljo so kartice:

"Postala bosta stric in teta."

"Postala boš teta."

"Postal boš stric."

Na spletni strani jih najdeš s klikom TUKAJ.Hkrati pa lahko s kartico botru ali botri sporočite, da želite, da je ta dan ob vajinem malem zakladu. Kartica s skritim vprašanjem "Boš moja krstna botra?" ali "Boš moj krstni boter?" ju vsekakor ne bo pustila ravnodušna.

Na spletni strani jih najdete s klikom TUKAJ.
Ker pa lepe novice niso le razkritje naraščaja smo poskrbeli, da v naši spletni trgovinici najdete tudi luštne kartice z vprašanjem "Boš moja poročna priča?" in "Boš moja družica".
Kaj meniš kakšen je odgovor, če svojo bodočo poročno pričo vprašaš, če bo na tvoj najlepši dan ob tebi z našo kartico s skritim sporočilom? Njen odgovor pa lahko proslavita tudi z našim darilnim paketom s slovenskim AP ginom.Na voljo imamo tudi kartice, s katerimi sporočiš lepe želje za rojstni dan, kartico, ki jo pošlješ svoji mami, prijateljici ter sporoča "Pomeniš mi vse na svetu" ... Naše spletne poličke bomo še naprej skrbno dopolnjujevali z vedno novimi idejami.Obišči spletno trgovinico in preveri vse kartice s skritim sporočilom:

www.porocnabeleznica.comana@porocnabeleznica.com

040 842 712 (od 9. - 16. ure)

Studio AVD, Aljaž Verčko s.p., Javornik 65, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenia

© Poročna beležnica, 2021