Kako poteka naročilo poročnih vabil?

Ko se odločata za vabila, je pomembno, da razmislita, kaj želita. Razmislita najprej ali jih bosta delila osebno ali po pošti. Sama priporočam osebno, a vsi vemo, da nam danes še prehitro zmanjka časa. Vabila je priporočljivo razdeliti 3-4 mesece pred poroko, vsaj najbližjim. Lepo je, če odražajo vaju in sporočijo nekaj malega o najbolj čarobnem dnevu vajinega življenja.

Vedno se razveselim, ko prejmem povpraševanje za vabila ali druge poročne tiskovine. Vabilo vedno oblikujemo skupaj, dokler ni v vajinih očeh popolno in pripravljeno za izdelavo. Vajine želje mi nikoli niso kompliciranje, nasprotno. Vesela sem, ko vidim, da želita izraziti sebe. :)
Če želita, da vama oblikujem vabila, me kar kontaktirajta, da se pogovorimo o želenem izgledu, da se boljše spoznamo in da spoznam vajin okus in želje.

Pošljem vama nekaj osnovnih predlogov. Če se med njimi ne najde kombinacija vabila, ki bi ga želela, pa skupaj oblikujemo vabilo po vajinih željah na podlagi smernic, ki mi jih pošljeta (najlažje je, če mi pošljeta slikce vabil, ki so vama všeč). Oblikovanje vabil v večini poteka kar z dogovarjanjem preko emaila. Dobro je, da mi sporočita tudi, kdaj pričakujeta vabila, da se vsi skupaj orientiramo na željen datum. Rok za izdelavo vabil je 10 delovnih dni, nekaj časa pa potrebujemo še za oblikovanje. Če želita prejeti vabila prej, obstaja tudi ta možnost, saj se lahko vedno prilagodim. :)

Potek obikovanja: najprej vama pošljem na pogled par osnutkov, ki jih pripravim na podlagi vajinih želja. Nato vse skupaj preoblikujemo, do trenutka, ko sta z vabilom popolnoma zadovoljna. Res želim, da sta popolnoma zadovoljna, zato se ne bojta komplicirati. Za lažjo komunikacijo je kdaj najboljše tudi, če me kar pokličeta po telefonu. Sledi še izdelava finalnega vzorčka za potrditev. Pošljem vama slikce izdelanega vabila, vzorček lahko pošljem tudi po pošti. Po potrditvi finalnega vozrčka gredo vabila šele v izdelavo. Nikoli pred potrditvijo. Tudi plačilo uredimo po tem.

Ker bosta potrebovala še vse ostale poročne tiskovine, vama lahko izdelam tudi te; sedežni red v obliki table ali kot imenske kartice, meni, razne kartončke, zahvale ... Če imata posebno idejo, se potrudim izdelati tudi to. Vse to pa ponavadi pride na vrsto nekje 1-2 meseca pred poroko.

Za ogled več slikc predlagam, da preverita: www.porocnabeleznica.com/porocna-vabila lahko me tudi pokličeta, z veseljem poklepetam z vama. :)Ana Črešnik, oblikovalka vajinih poročnih tiskovin

E: info@porocnabeleznica.si M: +386 40 842 712

ana@porocnabeleznica.com

040 842 712 (od 9. - 16. ure)

Studio AVD, Aljaž Verčko s.p., Javornik 65, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenia

© Poročna beležnica