Poročno vabilo in tiskovine - kolekcija No. 7

Updated: Jul 15

Sanja & Marko kolecija No. 7


Kolekcija poročnega vabila No. 7 v vijoličnih odtenkih, ki so z letom 2019 postali znova zelo priljubljena izbira. Ko imata izbran datum, lokacije, okvirne ure poroke in poročni stil, je čas, da naročita poročna vabila. Svetujemo, da jih naročita vsaj mesec dni prej, preden jih želita prejeti.IZGLED POROČNEGA VABILA KOLEKCIJE NO.7:

Porocna vabila - Porocna beleznica

SPECIFIKACIJE POROČNEGA VABILA (kolekcija No.7):


Poročno vabilo - enostranski tisk na kartonček

Tisk: barvni ali zlatotisk

Na voljo izbor papirja: 350 g / mat / perl / relief / prosojnica

+ Možnost zlatotiska na 350g mat papir ali na prosojnico


Dodatno lahko izberete tudi kuverto: klasična bela / prosojna paus kuverta:CENIK POROČNIH TISKOVIN:


cenik porocnih tiskovin - porocna beleznica

V okviru izbrane kolekcije poročnih vabil lahko oblikujemo ostale poročne tiskovine: poročni meni, kartončke za sedežni red, tablo dobrodošlice ali tablo s sedežnim redom. Ponudbo za ostale tiskovine prilagodimo glede na povpraševanje.

KAKO DELUJE STORITEV NAROČILA POROČNIH VABIL IN ZAKAJ TAKO?

  1. Oblikovali smo predloge oz. kolekcije poročnih vabil, ki bodo zadovoljile okuse in smernice izbrane poročne tematike vsakega para.

  2. Da lahko zagotovimo najbolj ugodne poročne tiskovine v sorazmerju s kvaliteto, vama na oblikovano predlogo poročnega vabila spremenimo le podatke, ki jih posredujeta. Sprememba pisav, vzorčkov ali katerihkoli drugih grafičnih elementov ni možna.

  3. Kako oddata naročilo? Preko emaila. Sporočita izbrano predlogo oz. številko kolekcije, pošljeta svoje informacije (datum, kraj, ure in lokacije poroke...). Sporočita tudi izbrano barvo kuverte in tiska (na voljo je klasičen in zlatotisk za vsako predlogo). S strani naše oblikovalke bosta prejela odgovor in predogled vajinega vabila.

  4. Za pogovor in dodatne informacije o naših storitvah smo vama vedno na voljo. Tako preko emaila kot telefona. Razloga za dvom ni. Če želita predhodno preveriti izgled vabila, vama pošljemo primer tudi po pošti. Izbrali smo le najboljše papirje in tisk. Vabil po želji žal ne izdelujemo.
Za naročilo poročnih tiskovin nam pišite na:

vabila@porocnabeleznica.com