REKLAMACIJE

VAŠ NAKUP JE 100% VAREN

Zagotavljamo vam 14 dnevni rok za vračilo kupljenega blaga.

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu kupca (ZvPot) ima kupec pravico, da v 14. dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila pošljete na email naslov: 

ana@porocnabeleznica.com

Po poslanem odstopu od naročila morate pošiljko vrniti v roku 30 dni od oddanega sporočila na naslov:

Beležnica, Ana Črešnik s.p., Trbonje 3, 2371 Trbonje

Kupca bremeni strošek poštnine za vračilo blaga. 


Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo! Razen, če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Kot ponudnik nismo dolžni sprejemati pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja. Po prejemu vrnjenega blaga, ki ustreza našim standardom vrnemo kupnino s povratnim nakazilom. Ob vračilu blaga naj kupec priloži račun, svoje osebne podatke in transakcijski račun, kamor želi, da se vrne kupnina.

KAJ POMENI NERABLJEN, NEPOŠKODOVAN IZDELEK IN V ORIGINALNI EMBALAŽI V PRIMERU VRAČILA?

Izdelek, ki ga vrnete, mora biti v popolnem stanju, da je primeren za pošiljanje novemu kupcu. Brez madežev, praskic, zmečkanih robov ... Biti mora v enakem stanju, kot ste ga prejeli. 

 

VRAČILO ALI MENJAVA IZDELKA V PRIMERU POŠKODB?

Zagotavljamo dostavo izdelkov v popolnem stanju. V primeru poškodb med dostavo, nas nemudoma kontaktirajte na email naslov: ana@porocnabeleznica.com ali na telefonsko št. 040 842 712. Dogovorili bomo najhitrejšo možno rešitev, da prejmete popoln izdelek, ali pa vam uredimo vračilo denarja, v kolikor bi ugotovili, da vam izdelek ne ustreza. V primeru poškodbe paketa poskrbite za fotografije kot dokazno gradivo, ki jih boste morali posredovati.

 

MENJAVA IZDELKA

Kupljene izdelke je možno zamenjati za drug artikel. V tem primeru vse stroške pošiljanja krije kupec. Vrnjen izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Artikel, s katerim želite zamenjati naročen izdelek, nam pošljite na ana@porocnabeleznica.com in uredimo menjavo.